Yhdistyksellä on jaossa erilaisia kiertopalkintoja, joita jaetaan menestyneille koirille. Kiertopalkinto on aina haltijansa hallussa yhden vuoden. Jotkut kiertopalkinnot jaetaan vuosikokouksessa, toiset taas näyttelyissä. Yhdistyksen voimassa oleva kiertopalkinto on SKKY:n kiertopalkinto SGY:n erikoisnäyttelyn Best In Show -koiralle.

Seuraavassa palkintojen historiaa ja sääntöjä:

Jarion kiertopalkinnot (1981-2015)

Vuonna 1981 Jenny Jario halusi luovuttaa Suomen Griffonyhdistys ry:lle edesmenneen miehensä (yhdistyksen perustajajäsen Valerian Jario) kanssa tekemänsä kasvatustyön (kennel Strandtorp) muistoksi kaksi kiertopalkintoa. Petit brabançonille on hopeinen malja ja griffon bruxelloisille hopeinen kynttilänjalka. Nämä kiertopalkinnot jaetaan vuosittain vuoden viimeisessä Suomen Kennelliitto ry:n Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä parhaille sileä- ja karkeakarvaiselle griffoneille, jotka ovat Suomessa kasvatettuja ja yhdistyksen jäsenen omistamia. Palkinnot ovat ikuisesti kiertäviä ja ne saa haltuunsa vuodeksi kerrallaan.

Max-kiertopalkinto (1982-2015)

Marja, Timo ja Marika Engman lahjoittivat vuonna 1982 Suomen Griffonyhdistys ry:lle kiertopalkinnon, joka on nimetty heidän menestyneen brabançonuroksensa KANS & POHJ MVA V-77-78-79-81-83 Of Cheerea Happinessin eli Maxin mukaan. ”Max-lautanen” jaetaan Suomen Kennelliitto ry:n vuotuisessa voittajanäyttelyssä parhaalle suomalaisen omistamalle sileä- tai karkeakarvaiselle griffonille. Näyttelyn tuomari ratkaisee koirien keskinäisen paremmuuden.

Heron Mantteli-kiertopalkinto (1986-19XX)

Eija Parcerisa (kennel Huvikumpu) lahjoitti Suomen Griffonyhdistys ry:lle vuonna 1986 kiertopalkinnon, joka jaetaan vuosittain Helsingin Messukeskuksen kevään kansainvälisessä näyttelyssä parhaalle, vähintään RP-5 sijoituksen saanneelle, suomalaisen omistamalle karkeakarvaiselle griffonille. Ellei näin sijoittunutta koiraa löydy, jää Mantteli edelliselle haltijalle seuraavaksi vuodeksi. Heron Mantteli on sininen satiiniviitta, valkoisin reunoin. Sen tarkoituksena on kannustaa näytteilleasettajia koiranäyttelyharrastuksessaan. Manttelin ensimmäisen kantajan ”Heron” saatua täyteen 60 RP-1 -sijoitusta 2.6.1985 Lohjalla, Eija Parcerisa luovutti sen kiertopalkinnoksi muistuttaakseen tulevien kantajien avulla koiraharrastuksen parissa puuhailevia griffoneiden uranuurtajasta, Gaystock L’Heros -nimisestä griffonpojasta. Heron Manttelin saa lopullisesti omakseen koira, joka ensimmäisenä saavuttaa 20 RP-1 -sijoitusta. Laskuissa huomioidaan kaikki viralliset näyttelyt pohjoismaissa 1.1.1986 alkaen. Gaystock L’Heros ei kilpaile Manttelista.

Niksulan Belge -kiertopalkinto (1995-2015)

Keski-Suomen Sähköistäjät Oy toimitusjohtajanaan Mikko Kuustie (kennel Niksulan) lahjoitti kiertopalkinnon vuonna 1995 jaettavaksi Suomen Griffonyhdistys ry:n erikoisnäyttelyssä parhaalle griffon belge -koiralle, jonka omistaa Suomen Griffonyhdistys ry:n jäsen. Jollei erikoisnäyttelyä järjestetä tai koiran omistaja ei ole Suomen Griffonyhdistys ry:n jäsen, jää kiertopalkinto vuodeksi yhdistyksen haltuun. Palkinnon haltijan on kaiverrutettava palkinnon jalustassa olevaan kilpeen palkinnon saaneen koiran nimi. Kiertopalkinnon tarkoituksena on kannustaa griffon belge -rodun jalostusta maassamme.

Bebop’s Kadonneen Sertin Metsästäjä -kiertopalkinto (1996-2015)

Sirpa Ylätalo ja Seppo Rintalahti (kennel Bebop’s) lahjoittivat vuonna 1996 Suomen Griffonyhdistys ry:lle kiertopalkinnot. Nämä palkinnot saavat haltuunsa Suomen Griffonyhdistys ry:n erikoisnäyttelyssä sertin saavat suomalaisen omistamat bruxelloisuros ja -narttu.

Pikkanan-kiertopalkinto (1997-2015)

Arja Mäkkeli (kennel Pikkanan) lahjoitti Suomen Griffonyhdistys ry:lle kiertopalkinnon vuonna 1997. Kiertopalkinto on malja, joka jaetaan Suomen Griffonyhdistys ry:n vuosikokouksessa edellisen vuoden parhaalle griffon belge -pennulle.

Niksulan agility- ja toko-kiertopalkinnot (1997-2015)

Liisa ja Mikko Kuustie (kennel Niksulan) lahjoittivat vuonna 1997 Suomen Griffonyhdistys ry:lle kiertopalkinnoiksi kaksi taulua kannustamaan agility- ja toko-harrastusta. Kiertopalkintotaulun saa haltuunsa vuoden parhaiten menestynyt griffon-rotuinen agility- ja toko-koira, jonka omistaja on Suomen Griffonyhdistys ry:n jäsen. Taulujen mukana seuraa kansiot, joihin palkinnon saaneen koiran omistajan on liitettävä koiran kuva ja viralliset tiedot.

Brabançon Lupaus -kiertopalkinnot (1999-2019)

Riitta ja Raimo Hakala (kennel Nineth) sekä Raila Viljamaa (kennel Minimega’s) ja Seppo Taavila lahjoittivat vuonna 1999 Suomen Griffonyhdistys ry:lle kiertopalkinnot. Nämä kiertopalkinnot saavat haltuunsa Suomen Griffonyhdistys ry:n erikoisnäyttelyssä sertin saavat suomalaisen omistamat petit brabançon -rotuinen narttu ja uros, jonka omistaja on Suomen Griffonyhdistys ry:n jäsen. Jolloin erikoisnäyttelyä ei syystä tai toiseta järjestetä jonain vuonna, niin kiertopalkinnot jaetaan vuoden viimeisessä Tampereen kansainvälisessä koiranäyttelyssä sertifikaatin saaneelle petit brabançon -rotuiselle nartulle ja urokselle. Kiertopalkintojen ohessa seuraa valokuva-albumi, johon kiertopalkinnon saaja liittää koiran kuvan ja viralliset tiedot. Kiertopalkinnot kiertävät 20 vuotta, jonka jälkeen kiertopalkinnot ja ohessa kulkevat valokuva-albumit saa omaksi se kasvattaja, jonka kasvatit ovat useimmiten saaneet kiertopalkinnon itselleen.

SKKY:n kiertopalkinto (2000-)

Suomen Kääpiökoirayhdistys ry lahjoitti vuonna 2000 Suomen Griffonyhdistys ry:lle kiertopalkinnon yhdistyksen 30-vuotisjuhlan kunniaksi. SKKY:n kiertopalkinnon saa erikoisnäyttelyn paras suomalainen griffon eli BIS-1, jonka omistaja on Suomen Griffonyhdistys ry:n jäsen. Mikäli palkinnon voittaa koira, jonka omistaja/joku omistajista ei ole yhdistyksen jäsen, jää palkinto ko. vuodeksi yhdistyksen haltuun. Palkintoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

SGY-kiertopalkinnot (2003-2015)

SGY-kiertopalkinnot jaetaan Suomen Griffonyhdistys ry:n vuosittaisessa erikoisnäyttelyssä rotunsa parhaalle griffon bruxellois ja petit brabançon -rotuiselle koiralle. Koiran kaikkein omistajien tulee olla Suomen Griffonyhdistys ry:n jäseniä, eikä palkintoa saa viedä pois Suomesta. Mikäli edellä mainitut ehdot eivät täyty tai palkinto jää jonain vuonna jakamatta, jää pokaali yhdistyksen hallitukselle seuraavaan erikoisnäyttelyyn saakka. Pokaali on kierrossa kunnes Suomen Griffonyhdistys ry:n hallitus päättää poistaa sen jaosta. Kiertopalkinnon ja sen ohessa kulkevan valokuvakansion saa lopullisesti omakseen kasvattaja, jonka kasvatit ovat useimmiten saaneet kiertopalkinnon haltuunsa. Tasapelin sattuessa arpa ratkaisee saajan.

Närepuiston kiertopalkinto (2003-2023)

Ulla-Maija Lehtinen lahjoitti vuonna 2003 Suomen Griffonyhdistys ry:lle kiertopalkinnon jaettavaksi yhdistyksen vuosittaisessa erikoisnäyttelyssä. Kiertopalkinnon saa vuodeksi haltuunsa erikoisnäyttelyn VSP griffon belge. Koiran omistajan on oltava Suomen Griffonyhdisys ry:n jäsen ja koiran on oltava suomalaisen kasvattama ja omistama. Mikäli erikoisnäyttelyä ei järjestetä, jaetaan Närepuiston kiertopalkinto Helsingin Messukeskuksen kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Kiertopalkinnon ohessa seuraa valokuva-albumi, johon kiertopalkinnon saaja liittää yhdelle tai poikkeuksellisesti kahdelle sivulle koiran tiedot sekä koiran valokuvan. Kiertopalkinto kiertää 20 vuotta, jonka jälkeen sen saa valokuva-albumeineen omakseen se kasvattaja, jonka kasvatit ovat useimmiten kiertopalkinnon itselleen saaneet.

Seurujärvi- kiertopalkinnot (2003-2013)

Tuula ja Jorma Seurujärvi lahjoittivat vuonna 2003 Suomen Griffonyhdistys ry:lle kaksi kiertopalkintoa jaettavaksi yhdistyksen vuosittaisessa erikoisnäyttelyssä. Kiertopalkinnon saavat vuodeksi haltuunsa erikoisnäyttelyn VSP griffon bruxellois ja VSP petit brabancon. Koiran kaikkien omistajien on oltava Suomen Griffonyhdisys ry:n jäseniä. Mikäli erikoisnäyttelyä ei järjestetä, jaetaan Seurujärvi- kiertopalkinnot Helsingin Messukeskuksen kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Kiertopalkinnon ohessa seuraa valokuva-albumi, johon kiertopalkinnon saaja liittää yhdelle sivulle koiran tiedot sekä valokuvan. Kiertopalkinnot kiertävät 10 vuotta, jonka jälkeen ne saa valokuva-albumeineen omakseen se kasvattaja, jonka kasvatit ovat useimmiten kiertopalkinnon itselleen saaneet.

Pacey- kiertopalkinto (2003-2015)

Katja Cario luovutti Suomen Griffonyhdistys ry:lle kaksi pokaalia kiertopalkinnoiksi. Kiertopalkinnot jaetaan Suomen Griffonyhdistys ry:n vuosittaisessa erikoisnäyttelyssä sertifikaatin saaneelle griffon belge nartulle ja urokselle. Koiran omistajien tulee olla Suomen Griffonyhdistys ry:n jäseniä eikä palkintoa saa viedä pois Suomesta. Mikäli edellä mainitut ehdot eivät täyty tai palkinto jää jonain vuonna jakamatta, jää pokaali yhdistyksen hallitukselle seuraavaan erikoisnäyttelyyn saakka. Pokaali on kierrossa kunnes Suomen Griffonyhdistys ry:n hallitus päättää poistaa sen jaosta. Kiertopalkinnon ja sen ohessa kulkevan valokuvakansion saa lopullisesti omakseen kasvattaja, jonka kasvatit ovat useimmiten saaneet kiertopalkinnon haltuunsa. Tasapelin sattuessa arpa ratkaisee saajan.

Huvikummun pentupokaali (2006-2012)

On kiertopalkinto, joka jaetaan SGY:n vuosikokouksessa, yhdistyksen pistelaskusääntöjen mukaisesti, vuoden parhaalle bruxellois pennulle. Koiran kaikkien omistajien tulee olla SGY:n jäseniä.

Palkintoa ei saa viedä pois maasta.
Pentupokaalia seuraa kansio, johon saaja liittää omistamansa koiran tiedot. Saaja huolehtii palkinnon ja kansion kunnosta toimittaen sen yhdistyksen vuosikokoukseen, SGY:n hallitukselle.
Kiertopalkinnon on lahjoittanut Eija Koskelin (kennel Huvikummun) ja palkinto jatkaa edellisen BELLEGRINON PENTUPOKAALIN viitoittamaa tietä.

– Lisäys –

Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että ainoastaan koirat, joiden kaikki omistajat ovat Suomen Griffonyhdistys ry:n jäseniä, voivat kilpailla yhdistyksen kiertopalkinnoista, sekä muista jaettavista palkinnoista, sekä osallistua Vuoden Griffon -kilpailuihin 1.1.2002 alkaen.